1839 წელს პარიზული პრესა „ავსტრიულ საცხობზე“ და იქ გამომცხვარ ხრაშუნა ფუნთუშებზე ალაპარაკდა. რიშელიეს ქუჩაზე, 92 ნომერში მდებარე საცხობი ავსტრიელ არტილერისტ აუგუსტ ცანგს ეკუთვნოდა. ლეგენდა ბევრი არსებობს, თუმცა ისტორიულად დადასტურებული ფაქტები პირველი კრუასანის შესახებ სწორედ მის სახელს უკავშირდება. პარიზში ცხოვრების ხანმოკლე პერიოდის განმავლობაში აუგუსტმა არამხოლოდ კრუასანის, არამედ პურის ცხობის ისეთი ტექნიკაც დაამკვიდრა, რომელმაც შემდეგ საფუძველი დაუდო ბაგეტის ცხობასაც. აუგუსტმა უდიდესი კვალი დატოვა ევროპული ცხობის კულტურაში. შთაგვაგონა ჩვენც და შევქმენით ბრენდი, რომელიც სწორედ ევროპულ ტრადიციებს იყენებს თანამედროვე ცხობის პროცესში.
1839 წელს პარიზული პრესა „ავსტრიულ საცხობზე“ და იქ გამომცხვარ ხრაშუნა ფუნთუშებზე ალაპარაკდა. რიშელიეს ქუჩაზე, 92 ნომერში მდებარე საცხობი ავსტრიელ არტილერისტ აუგუსტ ცანგს ეკუთვნოდა. ლეგენდა ბევრი არსებობს, თუმცა ისტორიულად დადასტურებული ფაქტები პირველი კრუასანის შესახებ სწორედ მის სახელს უკავშირდება. პარიზში ცხოვრების ხანმოკლე პერიოდის განმავლობაში აუგუსტმა არამხოლოდ კრუასანის, არამედ პურის ცხობის ისეთი ტექნიკაც დაამკვიდრა, რომელმაც შემდეგ საფუძველი დაუდო ბაგეტის ცხობასაც. აუგუსტმა უდიდესი კვალი დატოვა ევროპული ცხობის კულტურაში. შთაგვაგონა ჩვენც და შევქმენით ბრენდი, რომელიც სწორედ ევროპულ ტრადიციებს იყენებს თანამედროვე ცხობის პროცესში.
1839 წელს პარიზული პრესა „ავსტრიულ საცხობზე“ და იქ გამომცხვარ ხრაშუნა ფუნთუშებზე ალაპარაკდა. რიშელიეს ქუჩაზე, 92 ნომერში მდებარე საცხობი ავსტრიელ არტილერისტ აუგუსტ ცანგს ეკუთვნოდა. ლეგენდა ბევრი არსებობს, თუმცა ისტორიულად დადასტურებული ფაქტები პირველი კრუასანის შესახებ სწორედ მის სახელს უკავშირდება. პარიზში ცხოვრების ხანმოკლე პერიოდის განმავლობაში აუგუსტმა არამხოლოდ კრუასანის, არამედ პურის ცხობის ისეთი ტექნიკაც დაამკვიდრა, რომელმაც შემდეგ საფუძველი დაუდო ბაგეტის ცხობასაც. აუგუსტმა უდიდესი კვალი დატოვა ევროპული ცხობის კულტურაში. შთაგვაგონა ჩვენც და შევქმენით ბრენდი, რომელიც სწორედ ევროპულ ტრადიციებს იყენებს თანამედროვე ცხობის პროცესში.
m
m

ახლადგამომცხვარი, სპეციალურად შენთვის

ყოველ დილას, აუგუსტში, სანამ კარი გაიღება, უმნიშვნელოვანესი სამზადისია: ღუმელიდან გამოსულ, ცხელ პურებს თაროებზე ვალაგებთ და კრუასანებს შიგთავსების მიხედვით კალათებში ვანაწილებთ.

პური

ყოველდღე ახალი, დაუჯერებლად გემრიელი

m

საკონდიტრო ნაწარმი

სპეციალური რეცეპტებით, ხელით შექმნილი დესერტები

სალათები და სენდვიჩები

ახალი, ჯანსაღი ინგრედიენტებით დამზადებული კერძები

აუგუსტის ფილიალები

ვაცხობთ შენთვის, შენთან ახლოს
process-bg-item
2019

აკაკი წერეთლის გამზირი, 55

process-bg-item
2019

ილია ჭავჭავაძის გამზირი, 16

process-bg-item
2019

აკაკი წერეთლის გამზირი, 55

process-bg-item
2019

ილია ჭავჭავაძის გამზირი, 16

განსაკუთრებული გემო

აუგუსტის ფილიალების დახლებზე თითოეული პროდუქტი პროფესიონალი შეფების მიერ ხელით მომზადებულია

უკვე გასინჯე ჩვენი პური?

ყოველდღიურად, აუგუსტში, 20 სახეობაზე მეტი პური ცხვება და პირდაპირ ღუმელიდან, აუგუსტის ფილიალების დახლებზე ლაგდება

სენდვიჩები, რომელთა გამოც უკან ბრუნდებიან

ახალი, ჯანსაღი ინგრედიენტები, ახლადგამომცხვარი, ხრაშუნა პური და დაუვიწყარი გემო